Joe Coverband

Joe Coverband

Tribute Joe Cocker
Vrijdag 25-08-2017
Aanvang 20:30 uur
Poort open om 19:30 uur

Zoals Joe Cocker eens in een ontmoeting heeft gezegd; Your band is a real ‘Cocker Experience’ my friend! En gelijk heeft hij. Met een bezetting van 10 top-muzikanten, 2 sterke achtergrondzangeressen en een leadzanger die de perfectie benadert speelt deze tributeband niet zomaar wat covers van hun held, maar wordt er een spetterend feest neergezet dat swingt zoals de grootheid dat zelf ook deed.

Het repertoire van de Joe Cover Band bestaat uiteraard uit Joe’s bekende hits, zoals ‘You can leave your hat on’ en ‘Unchain my heart’. Maar ook de gevoelige ballads als ‘Have a little faith in me’ en ‘Guilty’ worden moeiteloos afgewisseld met de stevigere rocknummers ‘With a little help from my friends’, ‘Summer in the city’ en ’Delta Lady’.

Clash of the Cover Bands
Op 8 juli stond de Joe Cover Band in de finale van de Clash of the Cover Bands. Ook hier werd de jury overdonderd door hun indrukwekkende show; Een spetterende ode waar deze grootheid alleen maar trots op kan zijn en een waar feest der herkenning voor het vele publiek dat enthousiast stond te swingen en bijna letterlijk alles meezong. Helaas was het net niet genoeg om de finale te winnen... maar... wij zijn er super trots op dat ze ook bij ons die indrukwekkende show komen spelen! 

 

Ticketprijs
Voorverkoop ticket € 12,50 (t/m 11 augustus)
Reguliere ticket € 15,00

 

‚Äč***
LET OP!!
Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 0,25 per ticket!