Racoon

Racoon

concert
Zaterdag 24-06-2017
Aanvang 20:00 uur
Poort open om 19:00 uur

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet. “Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome. En wat is er mooier dan een concert in een grote zaal af te wisselen met het 'kleine', de intieme bijzondere sfeer van een van de mooiste openluchttheaters van Nederland.

 

Sue the Night in het voorprogramma!

Onlangs bracht Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, Wanderland uit, met daarop o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’.  Wanderland werd zeer lovend ontvangen door o.a. OOR, Telegraaf en Metro.

“Sfeervolle songs met aanstekelijke zanglijnen”, -Music Maker. 

De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM, de bijbehorende poedelige videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit; de tweede na ‘The Whale’, van debuutalbum Mosaic.

Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow. Met de nieuwe single ‘From The Mire’  een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross & Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en de tweede Wanderland clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights.

 

Praktische informatie

  • Neem bij slecht weer regenkleding mee. Paraplu's zijn verboden in het theater. Er zijn in het theater ook poncho's verkrijgbaar.
  • Er kan alleen contant worden betaald. Pinnen in het theater is helaas niet mogelijk. Tegenover het theater is een pinautomaat van de Rabobank aanwezig.
  • De reguliere consumptieMUNTEN zijn op 24 juni 2017 niet geldig, er zijn consumptieBONNEN a € 2,25 verkrijgbaar die alleen op 24 juni 2017 geldig zijn. Deze consumtiebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.