Bløf

Bløf

Concert
Vrijdag 15-07-2016
Aanvang 20:00 uur
Poort open om 19:00 uur

BLØF heeft eigenlijk geen introductie nodig. De band baadt in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards en weet iedere zaal in een mum van tijd te vullen. Gedreven en gepassioneerd als altijd geeft de band in het theater de nieuwe nummers een akoestisch jasje en laten ze een dwarsdoorsnede horen van hun inmiddels zeer omvangrijke oeuvre.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na bijna 23 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht.

 

In Het Midden Van Alles

De sound van hun laatste album 'In Het Midden Van Alles' is dieper en gelaagder dan wat we tot nu toe van BLØF gewend zijn. “Er zit van alles in. Gekke soundjes en geluidjes, die extra smaak toevoegen aan de liedjes. Het is net als met koken. Het kan alleen met peper en zout, maar door meer kruiden en meer technieken toe te voegen, krijgt je een lekkerder eindresultaat.” 

 

In het voorprogramma Rogier Pelgrim!

Met zijn opvallende en eigenzinnige stemgeluid krijgt Rogier Pelgrim (27) menig publiek stil. Zijn pakkende en melancholische liedjes voeren je mee naar een wereld vol verhalen en avonturen. Belangrijke bronnen van inspiratie voor hem zijn artiesten zoals Damien Rice, Johnny Cash, Sufjan Stevens en Glen Hansard.

Rogier wordt in 2012 bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland.’ Giel Beelen en Eric Corton loven hem om zijn virtuositeit als zanger. Later dat jaar wint hij de Grote Prijs van Nederland. In diezelfde wedstrijd wint hij ook de prijs voor beste muzikant. Volgens de vakjury krijgt hij “een bomvol Paradiso muisstil met zijn van God gegeven stem en zweept hij het publiek net zo makkelijk weer op.”

 

Praktische informatie

  • Neem bij slecht weer regenkleding mee. Paraplu's zijn verboden in het theater. Er zijn in het theater ook poncho's verkrijgbaar.
  • Er kan alleen contant worden betaald. Pinnen in het theater is helaas niet mogelijk. Tegenover het theater is een pinautomaat van de Rabobank aanwezig.
  • De reguliere consumptieMUNTEN zijn op 15 juli 2016 niet geldig, er zijn consumptieBONNEN a € 2,25 verkrijgbaar die alleen op 15 juli 2016 geldig zijn. Deze consumtiebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Tijdschema
Het voorprogramma (Rogier Pelgrim) start om 20:00 uur
Bløf begint omstreeks 21:00 uur te spelen