Paul Simon Tribute

Paul Simon Tribute

One Trick Pony - Harry Hendriks & Band
Vrijdag 15-06-2018
Aanvang 20:30 uur
Poort open om 19:30 uur

Ticketprijs € 14.00

(Prijzen zijn inclusief servicekosten)

One Trick Pony verscheen in 1980 als soundtrack bij de gelijknamige film waarin Paul Simon zelf de hoofdrol speelde. Het album opent met Late in the Evening dat samen met de titelsong hoge ogen gooide. De LP van zijn hand heeft in de popgeschiedenis nooit de status van super-lp gekregen, maar voor een heel grote groep bewonderaars is deze altijd tot de verbeelding blijven spreken en tijdloos gebleven. 

Tot die groep behoren naast Harry Hendriks (gitaren/zang) ook rasmuzikanten Mike Roelofs (toetsen), Arthur Lijten (slagwerk) en Guus Bakker (bas). De laatste drie bandleden zijn ook bekend van de vaste begeleidingsband van zanger Gerard van Maasakkers. Een podium gevuld met vier gedreven bewonderaars, die hun interpretatie geven aan dit prachtige album, met veel ruimte voor improvisatie. 

In ons sfeervolle theater wordt het album volledig gespeeld, samen met andere mooie songs van Paul Simon uit de periode ’80 -’90. Denk aan: Still crazy after all these years, 50 ways to leave your lover, I do it for your love, slip sliding away, etcetera.

Deze voorstelling is op het 'kleine podium', voor het horeca-pavipljoen.


LET OP!! Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 1,00 per ticket!