RoekenRock

Mini-Festival
Zaterdag 14-07-2018
Aanvang 20:30 uur
Poort open om 19:30 uur

Ticketprijs € 11.00

Wanneer men één kraaiachtige in de buurt ziet, zal dat onheil brengen. Zijn er twee leden van deze vogelfamilie in je omgeving, dan brengt dat juist geluk. Laat die bandjes dus maar neerstrijken in ons theater! Tamarin Desert, Hallo Venray en Cymbaline veroveren steeds meer poppodia, maar gelukkig komen ze nog steeds de ongenode gasten verjagen.

***

Tamarin Desert​

Spacepoppin’ psychrock outfit Tamarin Desert kenmerkt zich door grillige gitaargeluiden en stuwende ritmes die doen denken aan de jaren '60 en '70. Na meer dan 20 shows tijdens de Popronde, een show op Noorderslag 2016, een hoop supportshows voor PAUW en de aftershow van Wolfmother, hebben ze hun Surf Lounge EP uitgebracht. Op dit moment wordt gewerkt aan een debuutalbum dat alle verwachtingen waar moet maken.

***

Hallo Venray – Where is the funky party?

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album komt op 22 april uit via Excelsior-Recordings.

***

Cymbaline

Cymbaline vertelt een verhaal over jezelf verliezen in een gestoorde waanzin, alleen om jezelf terug te vinden in een verwrongen realiteit die in niets lijkt op alles waarvan je dacht dat je het wist. Getekend door de scène van de jaren '70 in New York, brengt Cymbaline een sonische mix van rauwe, psychedelische Rock 'n Roll. Op de manier van Lou Reed, David Bowie en Patti Smith. Wees echter niet verrast als je wat jaren 60 Flower Power of Jazz hoort, ergens langs de weg. Dus stop met lezen en laat je meenemen op een Tarantino-achtig roadtrip. De perfecte scène voor een reflectie op alles wat verkeerd is aan ons, de kinderen van vandaag.

 

 

LET OP!! Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 1,00 per ticket!