Neil Diamond Tribute

Ben Spierings & Beautiful Noise Band
Zaterdag 06-07-2019
Aanvang 20:30 uur
Poort open om 19:30 uur

Met ongekend enthousiasme van de bandleden zijn onvolmaaktheden overwonnen, plooien gladgestreken en repertoire aangevuld tot 'n avondvullend programma van twee sets, met o.a. 'Sweet Caroline', 'I am, I said', 'Song sung blue', Cracklin' Rosie', 'If you know what I mean' en het bloedmooie door Ben met Ellen gezongen 'You don't bring me flowers'. Natuurlijk ontbreekt de naamgevende song van de band niet!

Dat enthousiasme wordt ook op het podium gedeeld. Een bandlid verwoordde het in 'n regionale krant: "Verreweg het allermooiste wat me in mijn bescheiden muzikale leven is overkomen is wel deze Beautiful Noise Band met Ben Spierings. Wat wij telkens ervaren bij alle tot nu gegeven optredens is eigenlijk niet uit te drukken. De reacties van onze concertbezoekers zijn zo ontzettend mooi! Fijne mensen, heerlijke sfeer, leuke medemuzikanten! Deze Neil Diamond Tribute Band is een in alle details kloppend concept waaraan iedereen plezier beleeft!"

Dat dit geen loze kreten zijn onderschrijft 'n Bosschenaar in 'n reactie op het concert in die stad: "Man man, dit is bijna niet te onderscheiden van de echte, zo waanzinnig goed. Neil zelf is helaas gestopt, deze band maakt dat gemis meer dan goed!"

 

Ticketshop