Tribute To The Cats Band

Tribute To The Cats Band

concert
Zaterdag 02-09-2017
Aanvang 20:00 uur
Poort open om 19:00 uur

********** ZANGER PIET SCHILDER OVERLEDEN **********

In de ochtend van 10 augustus is de Volendamse zanger Piet Schilder na een kort ziekbed op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.t

Behalve om zijn juwelierszaak in Volendam, stond hij bekend om zijn grote liefde voor muziek. Op jonge leeftijd was hij al fan van The Cats. Met zijn band Next One scoorde hij in 1982 de hit 'Cats Forever'. In 2001 werd Piet Schilder gevraagd om als zanger eenmalig een ode te brengen aan The Cats. De Tribute to The Cats Band was een feit. De band was een enorm succes want vele optredens volgden. 

Wij wensen familie, vrienden, en kennissen veel sterkte met dit verlies.

Omdat de Piet Schilder ziek was en de vooruitzichten er voor hem niet goed uit zagen zou hij niet meer optreden in Openluchttheater Mariahout. Voor dit concert had de band inmiddels een vervanger gevonden. 

Na overleg met de band is besloten dat het concert op 2 september in Openluchttheater Mariahout door gaat!

**********

 

In de jaren zestig veroverde The Cats harten en hitlijsten met wat later de ‘Palingsound’ werd genoemd. In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan deze legendarische band. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute to the Cats Band de hits van The Cats nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels heeft de Tribute to the Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol theaterconcert met een repertoire dat The Cats tot ver over onze landsgrenzen succes heeft gebracht. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Hun legende leeft voort in de enthousiaste Volendammers. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.
Ticketprijs
Voorverkoop ticket € 21,00 (t/m 19 augustus)
Reguliere ticket € 23,00

 

‚Äč***
LET OP!!
Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 0,25 per ticket!