Rob Scheepers

Rob Scheepers

Schroot
Vrijdag 02-09-2016
Aanvang 20:30 uur
Poort open om 19:30 uur

“Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.” Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje!

In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg?

Rob Scheepers is een Brabants tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist. Hij is onder meer jaarlijks actief op het ‘Keiebijters Kletstoernooi’ in Helmond, waar hij tot 4 keer toe de Zilveren Narrenkap won. In Toomler won Rob de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij mocht aanschuiven bij DWDD. Vele media-optredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is. Nu is de tijd rijp voor een solovoorstelling. Middels scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang.

 

Ticketprijs
Voorverkoop ticket € 15,00 (t/m 18 augustus)
Reguliere ticket € 18,00