Zomerpopconcert

Dirk Scheele
Donderdag 24-08-2017
Aanvang 14:30 uur
Poort open om 13:30 uur

Wie gek is op dansen en muziek staat natuurlijk vooraan bij kinderpopster Dirk Scheele! In zijn interactieve theatervoorstelling brengt Dirk de kinderen op speelse wijze liefde voor de muziek bij, en kan iedereen naar hartenlust meezingen en dansen op de vrolijke kinderliedjes.

De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie “Op Stap met Dirk Scheele” die uitgezonden wordt bij Nickelodeon. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen zelfs een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak !’

 

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al ruim 20 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s, tv-series en boeken gemaakt en trekt volle zalen met hits als ‘Ik woon in een huis’, ‘Op de kinderboerderij’ en ‘Lieveheersbeestje’.

 

Hij bespeelt naast de gitaar, zijn favoriete instrument, ook diverse andere instrumenten. Maar hij maakt ook muziek met bestek, sleutelbossen, gereedschap en speelgoed! Elk liedje is een klein theaterstuk en alle kinderen in de zaal mogen volop meedoen. Eén groot kinderfeest!


​Adviesleeftijd: 2+
Toegangskaartje is inclusief gratis ranja in de pauze!

 

​***
LET OP!!
Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 0,25 per ticket!