Anders

Hippe Gasten
Donderdag 17-08-2017
Aanvang 14:30 uur
Poort open om 13:30 uur

Bah, alles hetzelfde? Hippe Gasten houdt niet van hetzelfde, mag het ook een beetje anders zijn? Ja graag! De bonte en leuke personages uit de liedjes zorgen voor een frisse en andere kijk op dingen die spelen in het leven van kinderen. Pippi Langkous, een verliefd kassameisje, Tonnie van Tegenover die vroeger zeerover was en getrouwd met de koning. Ze zijn allemaal anders! Jij toch ook?

In dit interactieve popconcert heeft Hippe Gasten de cd ‘Anders’ in een theaterjasje gegoten. Er wordt klein en intiem gespeelt, maar ook muzikaal uitgepakt met o.a. brulkoren, boomwackers, trommels.  Zo weten ze keer op keer de verbazing te prikkelen met bijzondere muzikale vondsten. Een ideale gelegenheid om zowel kinderen als ouders te laten genieten van een energieke theatervoorstelling.
Dit moet je gezien hebben!

Rockmuziek voor kinderen
Hippe Gasten is al jaren de aanvoerder op de markt wanneer het gaat om rockmuziek voor kinderen. Voor hun nieuwe cd en concert ‘Anders’ werkten ze o.a. samen met Rapper Def P., Dirk Scheele, Armand en Peter Koelewijn. Hippe Gasten zingt, speelt, vertelt, beroert, laat lachen, laat nadenken en nodigt uit te komen kijken naar iets anders!

De band
Jon van den Elsen (leadzang)
Daan Koch (gitaar)
Maurice Cramer (toetsen)
Richard Wallenburg (basgitaar)
Björn van den Boom (drums)


​Adviesleeftijd: van 6 tot 106
Toegangskaartje is inclusief gratis ranja in de pauze!

 

​***
LET OP!!
Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 0,25 per ticket!