Rapunzel

Rapunzel

Toneelvereniging Mariahout
Zaterdag 15-07-2017
Aanvang 19:00 uur
Poort open om 18:00 uur

De kinderproductie van Toneelvereniging Mariahout speelt dit jaar het bekende sprookje Rapunzel, maar dan in een ander jasje. Een gezellige eigentijdse familievoorstelling waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie, en het leven. En als je hebt gevonden wat je wilt, hoe houd je dit dan vast?

Rapunzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld. Op deze plek houdt vrouw Manie haar helemaal voor haar alleen. Als Rapunzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe?

Prins Bas zou dolgraag een lief meisje vinden om mee te trouwen. Een meisje dat hem kiest om wie hij is en niet om wát hij is. Zal hij haar ooit tegenkomen?

Rozemarijn en Radijsje vragen al hun hele leven af wie hun oudste zus is. Waar moeten ze zoeken en zullen ze haar vinden?


Adviesleeftijd: 4+
Toegangskaartje is inclusief gratis ranja in de pauze!

 

‚Äč***
LET OP!!
Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 0,25 per ticket!