De Kleine Prins

De Kleine Prins

Toneelvereniging Mariahout
Zaterdag 09-09-2017
Aanvang 20:00 uur
Poort open om 19:00 uur

In een grijze grauwe wereld vol met slaafse kantoorklerken woont een klein meisje dat zich, tussen de statistieken en taartdiagrammen, nog net staande kan houden. En dan ontmoet ze haar buurman. Een excentrieke oude piloot met een vliegtuig in de tuin en een eigenaardig verhaal over zijn ontmoeting met “de kleine prins”.

Een magische vertelling, naar het wereldberoemde boek van Antoine de Saint-Exupéry en de animatiefilm van Mark Osborne, over vriendschap, liefde en afscheid. Over volwassen worden en kind zijn. Een verhaal over kinderlijk observatievermogen met een filosofische ondertoon.

Dit maakt van “De Kleine Prins” een voorstelling waarbij je van de ene verwondering in de andere valt. Poëtisch mooie beelden, humor en tragedie wisselen zich razendsnel af. Voor zowel jong als oud een genot om te zien, waarbij het publiek subtiel een spiegel wordt voorgehouden. 


Kaarten voor kinderen tot en met 12 jaar kosten € 5,- per stuk.
Deze kaarten kunt u onderaan deze pagina bestellen.

Kaarten voor volwassenen kosten 10,- per stuk.
Deze kaarten kunt u via het menu 'Voorstellingen > Volwassenen'

Toegangskaartje is inclusief gratis ranja in de pauze!

 

‚Äč***
LET OP!!
Wij hanteren een kassatoeslag wanneer u kaarten aan de theaterkassa koopt. Koop daarom uw tickets ONLINE of via één van de verkoop­punten in Laarbeek en bespaar € 0,25 per ticket!