Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Stichting Openluchttheater Mariahout

Horeca
Op het terras voor het paviljoen kunt u voor en na de voorstelling en tijdens de pauze een kopje koffie of thee gebruiken of genieten van een drankje. Consumpties worden betaald met munten die u kunt kopen aan de theaterkassa.

LET OP: Voor 'speciale' voorstelling worden er in sommige gevallen consumptiebonnen gebruikt met een hoger tarief. Indien dit het geval is dan wordt dit tijdig via deze website bekend gemaakt.

Pinnen
Het is mogelijk om via pin te betalen in het theater. Het pinapparaat staat in de muntenkassa. Bij de ticket-verkoopkassa is geen pinapparaat aanwezig, bestel mede daarom uw tickets (zonder toeslag) online of koop ze via één van de verkooppunten in Laarbeek.

Parkeren
In het dorp zijn diverse parkeermogelijkheden. Zo kunt u uw auto parkeren op het tegenover gelegen Oranjeplein of op het Kerkplein. Bij de meeste voorstellingen zijn parkeerhulpen aanwezig die u de weg wijzen.

Fietsenstalling
Uw fiets kunt u tijdens de voorstellingen stallen binnen de poort van het theater. Wanneer u ‘binnen’ bent vindt u aan uw linkerhand de fietsenstalling.

Rolstoel / Mindervalide
Voor bezoekers die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten zijn er speciale plaatsen in het theater aanwezig. Bij de ticketcontrole is een medewerker van het theater die met u meeloopt naar deze plaatsen. U hoeft zicht hiervoor op voorhand niet aan te melden.

Regen?
De voorstelling gaat altijd door! Bij minder goed weer kunt u zich het beste wapenen tegen de regen door van thuis regenkleding of poncho’s mee te nemen. In het theater zijn ook poncho’s verkrijgbaar. Paraplu's zijn in het theater niet toegestaan in verband met het belemmeren van het zicht van de personen die achter u zitten.