Een sprookjesachtige winteravond

Een sprookjesachtige winteravond

in het park

Met de laatste theatervoorstelling achter ons begint het een beetje te kriebelen. Stilzitten tot het nieuwe theaterseizoen? Geen denken aan. Daarom introduceert Openluchttheater Mariahout het betoverende nieuwe evenement “Winterplein in het park”.

Op zaterdag 10 december toveren we het theaterpark om tot een heus winter wonderland. Geen traditionele kerstmarkt, maar een evenement met een sprookjesachtige ambiance, bijzondere kraampjes en allerlei sfeervolle activiteiten. Struin langs de knusse kerstkraampjes, verwen jezelf met de lekkerste warme hapjes en drankjes, en geniet met volle teugen van dat échte wintergevoel.

Zoals je van ons kunt verwachten wordt de rest van de avond gevuld met een breed programma, op en rond het theaterpodium. Mooie verhalen, bijzondere karakters en een oorstrelende muzikale omlijsting van de avond. Verder zou het zo maar kunnen dat je de Kerstman tegen het lijf loopt!

Wij verheugen ons er al enorm op. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie en het complete programma. Proef, zie, hoor, voel & ruik de winter!